Örnens öppna verksamhet

På Örnens öppna verksamhet erbjuder vi en välkomnande miljö där du kan träffa andra, delta i meningsfulla aktiviteter och få stöd på din återhämtningsresa. Här är du i fokus, och vi ser till att skapa en plats där du kan må bra och utvecklas.

Verksamheten är öppen för dig som är över 18 år och har en varaktig psykisk funktionsnedsättning. Du behöver inget biståndsbeslut för att delta i våra aktiviteter. All vår personal är utbildad i ett återhämtningsinriktat arbetssätt som fokuserar på att använda dina styrkor och resurser för att stödja din personliga utveckling och välbefinnande.

Våra Aktiviteter

Hos oss kan du delta i aktiviteter som både främjar ditt välbefinnande och ger dig möjlighet att träffa nya människor. Vi erbjuder bland annat:

  • Social Samvaro – Delta i gemensamma aktiviteter och skapa nya vänskapsband.
  • Skapande och Hantverk – Uttryck din kreativitet genom olika skapande aktiviteter, både individuellt och i grupp.
  • Naturupplevelser
  • Matlagning och bakning

Besök Oss

Vi finns på Lilla Norregatan 10.

Öppettider

Måndagar: 9:00 - 15:30
Torsdagar: 9:00 - 17:30
Fredagar: 9:00 - 13:00

Kontakta oss

Telefon: 0416-273 08
E-post: ornen@sjobo.se

Närstående och vänner är också välkomna att kontakta oss. Vi erbjuder gärna en rundvisning och svarar på alla frågor om vår verksamhet.

All personal har tystnadsplikt och visar respekt för det förtroende du ger dem. Ingen information förs vidare utan att du/ni godkänt det.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 juli 2024
Omsorg och stöd