Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Covid-19

Förändringar från vecka 17

Nu öppnar vi för fysiska lektioner igen för dig som är född 02 eller senare.

Vi fortsätter att erbjuda digital undervisning för dig som önskar. Ensembler är fortsatt pausade.

Tillsammans fortsätter vi att följa folkhälsomyndighetens restriktioner, stanna hemma vid symptom och kom ihåg att vi erbjuder digitala alternativ.

Under 2021 har vi två pågående projekt utifrån temat "Ungas berättelser". Olika workshops, läger och aktivitetre kommer under året att dyka upp i hela kommunen främst inom drama och poddcast. Håll utkik på våra sociala medier så att du inte missar någonting spännande. Kostnadsfritt! Med bidrag från Kulturrådet.

KulturCrew
Gillar du att se till att det händer saker? Är du mellan 10-15 år? Då kan du vara med i vårt KulturCrew, och vara med och bestämma vad som ska hända i Sjöbo kommun! Du kan läsa mer på den här sidan

Bild på Kulturcrews logga, röd text på svart bakgrund
Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 april 2021
Sidan publicerad av: Paula Brante
Utbildning och barnomsorg