Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga i Sjöbo! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1 och på ungdoms- och kulturhuset Navet, sandbäcksområdet. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, göra film, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Bild från Sövdeamfiteater där kulturskolans elever framför sin sommarkonsert

Med den här bilden från kulturskolans sommarkonsert på Sövde amfiteater vill vi tacka alla elever för en fantastisk termin!

Välkomna tillbaka vecka 35 då höstterminen drar igång.

Men först: GLAD SOMMAR!

Stort grattis till Pingvinen med superandedräkten av Siri, Edvin och Erik, vinnare av Sjöbobjörnen 2019 i kommunens Filmfestival!


Vombsjöns badplats i solen

Sommarlovsaktiviteterna är här!

På kulturskolan kan du boka in egen reptid och även se feriearbetarnas föreställning. Men programmet är också späckat med andra aktiviteter för dig som är mellan 6-15 år.

Ladda ner programmet här och läs mer om vad du kan göra och hur du ska anmäla dig!

Fritidsgårdarnas anmälningslänk hittar du här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

 

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 juni 2019
Sidan publicerad av: Paula Brante
Utbildning och barnomsorg