Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga i Sjöbo! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1 och på ungdoms- och kulturhuset Navet, sandbäcksområdet. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, göra film, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Bild från Sövdeamfiteater där kulturskolans elever framför sin sommarkonsert

Med den här bilden från kulturskolans sommarkonsert på Sövde amfiteater vill vi tacka alla elever för en fantastisk termin!

Välkomna tillbaka vecka 35 då höstterminen drar igång.

Men först: GLAD SOMMAR!

Kulturskolans feriearbetare spelar teater utomhus vid Sövdesjön

KAMPEN MOT SKRÄPET

Våra feriearbetare har satt ihop en egenskriven barnföreställning och varit på turné i kommunen. De har besökt förskolor och haft offentliga föreställningar på olika platser (här vid sövde badstrand). Föreställningen har blivit väl mottagen och uppskattad och totalt har vi haft en publik på 381 personer.

Tack för er insats Matilda, Linn, Ludvig, Sofia och Tilde!


Stort grattis till Pingvinen med superandedräkten av Siri, Edvin och Erik, vinnare av Sjöbobjörnen 2019 i kommunens Filmfestival!


En tecknad bild på en kattliknande figur framför en jordglob
Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 augusti 2019
Sidan publicerad av: Paula Brante
Utbildning och barnomsorg