Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga i Sjöbo! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1, på Navet och på Flora Biografteater. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, göra film, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Information om Covid-19
Vår undervisning fortlöper som vanligt och vi följer folkhälsomyndig-hetens rekommendationer. Skulle rekommendationerna ändras på så sätt att vår verksamhet kommer att påverkas, går vi ut med information om detta. Konserter och andra fysiska evenemang är inställda under vårterminen. Tänk på att komma hit utan förkylningssymptom samt att bibehålla en god handhygien, vi på kulturskolan gör det samma. Tack!

2018 års kulturferiearbetare spelar upp sin föreställning för en förskola

2018 års kulturferiearbetare spelar upp sin föreställning för en förskola

Sök sommarjobb hos oss på kulturskolan!
Du ska tillsammans med övriga feriearbetare och handledare sätta ihop en föreställning. Första veckan blir övning och planering, sen blir det turné. Kan du dansa, sjunga, dramatisera eller spela ett instrument? Allt är av intresse! Berätta mer i din ansökan. Även du som inte har tidigare erfarenhet är välkommen att söka. Gäller dig som är född 2003.
Mer information samt anmälan hittar du här.

Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 februari 2020
Sidan publicerad av: Johanna Svedin
Utbildning och barnomsorg