Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga i Sjöbo! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1, på Navet och på Flora Biografteater. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, göra film, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Välkommen till en ny termin med start vecka 35!

Kulturskolans feriearbetare spelar teater utomhus vid Sövdesjön

KAMPEN MOT SKRÄPET

Våra feriearbetare har satt ihop en egenskriven barnföreställning och varit på turné i kommunen. De har besökt förskolor och haft offentliga föreställningar på olika platser (här vid sövde badstrand). Föreställningen har blivit väl mottagen och uppskattad och totalt har vi haft en publik på 381 personer.

Tack för er insats Matilda, Linn, Ludvig, Sofia och Tilde!


Stort grattis till Pingvinen med superandedräkten av Siri, Edvin och Erik, vinnare av Sjöbobjörnen 2019 i kommunens Filmfestival!


En tecknad bild på en kattliknande figur framför en jordglob
Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 november 2019
Sidan publicerad av: Johanna Svedin
Utbildning och barnomsorg