Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Information om Covid-19
Vår undervisning fortlöper som vanligt och vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Skulle rekommendationerna ändras på så sätt att vår verksamhet kommer att påverkas, går vi ut med information om detta. Tänk på att komma hit utan förkylningssymptom samt att bibehålla en god handhygien, vi på kulturskolan gör det samma. Tack!

Kompletterande information 2020-10-30

Kulturskolan fortsätter att bedriva verksamhet men i den mån det går ställer vi om till digital undervisning. Anpassningar och bedömningar görs efter varje individ och situation, vilket kan innebära olika lösningar i olika ämnen. Din lärare informerar dig om eventuella förändringar. Alla elever har rätt till digital undervisning om det önskas.

Kontakta din lärare om du har frågor.

Gillar du att se till att det händer saker? Är du mellan 10-15 år? Då kan du vara med i vårt KulturCrew, och vara med och bestämma vad som ska hända i Sjöbo kommun! Vi drar igång i januari 2021 - missa inte det! Du kan läsa mer på den här sidan

Bild på Kulturcrews logga, röd text på svart bakgrund
Unable to render Vue app.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 november 2020
Sidan publicerad av: Paula Brante
Utbildning och barnomsorg