Kulturskolans dockteaterkurs; runt ett bord sitter barn och skapar tillsammans

Kulturskolans dockteaterkurs

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med digitalt musikskapande, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Utöver våra kurser har vi också flera olika kostnadsfria projekt som vänder sig mot barn och unga. Just nu finns det möjlighet att delta i ett poddprojekt och ett dramaprojekt i samarbete med fritidsgårdarna.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Kulturskolan håller just nu på att byta anmälningssystem och därför ligger anmälan nere i några veckor, tack för visad förståelse och välkommen tillbaka med er anmälan i december.

Under 2021 har vi två pågående projekt utifrån temat "Ungas berättelser". Olika workshops, läger och aktivitetre kommer under året att dyka upp i hela kommunen främst inom drama och poddcast. Håll utkik på våra sociala medier så att du inte missar någonting spännande. Kostnadsfritt! Med bidrag från Kulturrådet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 november 2021
Sidan publicerad av: Paula Brante
Utbildning och barnomsorg