Bild från Videorallyt 2017

Kulturskola

Välkommen att inspireras, skapa och utvecklas tillsammans med andra barn och unga! Kulturskolan vänder sig till dig som är mellan 6-19 år och är skriven i Sjöbo kommun.

Vi finns i Sjöbo kulturskolas lokaler på Ågatan 1. En del undervisning erbjuds även på grundskolorna runtom i kommunen. Undervisning sker på fritiden.

Hos oss kan du testa på att: spela teater, spela blåsinstrument, göra dockor, spela bas, spela gitarr, sjunga, spela piano, spela stråkinstrument, arbeta med musikproduktion, spela trummor/slagverk samt spela nyckelharpa. Vi har även en bred ensembleverksamhet där elever musicerar och är kreativa tillsammans.
Läs mer här om våra ämnen och aktiviteter.

Nu har vi även en Facebook-sida - följ oss gärna där!länk till annan webbplats

Välkommen att vara med, du också!

Du borde starta en podcast!
I höst kan du lära dig allt om hur man blir ett proffs på att podda!

Sjöbo fritidsgård och kulturskola startar kostnadsfria kurser där du får fri tillgång till studioutrustning tillsammans med en känd poddare som delar med sig av alla sina hemliga knep för att lyckas.

Håll utkik på vår hemsida och våra sociala medier för mer information om hur du anmäler dig....

 

Just nu har vi en digital vårkonsert igång - kolla in vår youtube-sida där du hittar alla filmer från våra olika elever, ensembler och grupper!

Här hittar du youtube-sidan!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Under 2021 har vi två pågående projekt utifrån temat "Ungas berättelser". Olika workshops, läger och aktivitetre kommer under året att dyka upp i hela kommunen främst inom drama och poddcast. Håll utkik på våra sociala medier så att du inte missar någonting spännande. Kostnadsfritt! Med bidrag från Kulturrådet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 juli 2021
Sidan publicerad av: Paula Brante
Utbildning och barnomsorg