Vård omsorg människor som arbetar inom vården i Sjöbo kommun sommarjobb spontanansökan jobba

Kom och arbeta inom omsorgen i Sjöbo kommun - du behövs! Foto: Lina Karna Kippel

Vi behöver dig!

Kom och arbeta med oss inom vård- och omsorgen – du är värdefull.

Till sommaren 2022 söker vi sommarvikarier till våra olika verksamheter och team i Sjöbo kommun. Vårt uppdrag är att ge bra service och trygghet till våra kunder genom att aktivera, stötta, skapa socialt sammanhang och ge god omvårdnad. Är detta något du vill vara en del av? Sök då till oss!

Du som arbetar hos oss arbetar med att ge kunderna en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Du kommer vara behjälplig med exempelvis personlig omvårdnad, hushållssysslor, fritidsaktiviteter samt utföra delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentera.

Vi erbjuder dig erfarenhet och kunskap inför framtida yrkeskarriär, ett socialt och meningsfullt arbete där du får vara en del i att göra skillnad för andra människor. Alla som är anställda i Sjöbo kommun erbjuds friskvårdsbidrag. Det kan även finnas möjligheter till att börja arbeta innan sommaren och fortsätta till hösten.

Under våren kommer vi att ha speedintervjuer på Kärnan (Lillgatan 5). Ta med ditt cv och kom:

28/4 klockan 16.00 – 18.00
5/5 klockan 16.00 – 18.00
31/5 klockan 16.00 – 18.00
7/6 klockan 16.00 – 18.00

På Sjöbo kommuns hemsida har vi även en annons ute där man kan skicka in sin ansökan digitalt, välkommen med din ansökan redan idag!

Spontanansökan vård och omsorg

Senast uppdaterad: 28 april 2022