En grupp personer myser i bastun. Utanför står fruktfat och tända ljus.

Välkommen in i värmen!

Relaxkvällarna är för närvarande inställda men återkommer i ny form under hösten.

För att delta finns två alternativ
1: Digitalt klippkort på 6 klipp (240 kr) eller 12 klipp (420 kr). Kortet köps i kassan på simanläggningen, är personligt och gäller i 6 respektive 12 månader. Innehavare av klippkort har förtur gentemot de som köper enkelpass, prisbilden är dessutom förmånligare, dessa finner ni här Öppnas i nytt fönster.. För att boka ett pass behöver ni skapa ett konto.

2: Enkelbiljett. Köps i kassan på simanläggningen eller digitalt genom att ni skapar konto, se stycke ovan. Köp kan göras 24 timmar innan passtart.

På relaxkvällen kan du slappna av, unna dig själv lite egen tid, få både skön rekreation och motion. Njut av aufguss med eteriska oljor och svepande värme, bubbelbad under bar himmel och relax. Här finns en torrbastu, ångbastu och en bubbelpool som är placerad utomhus. Du kan även koppla av i våra sköna relaxstolar. Du bjuds på vatten och tilltugg.

Vad är aufguss och hur går det till?
Aufguss är en tysk bastukultur och ordet betyder "hälla på". En bastuvärd häller vatten med eteriska oljor över varma bastustenar. Värme och ånga skapas och med hjälp av handdukar svingar bastuvärden den väldoftande oljan i olika riktningar i bastun. Aufguss är en upplevelse för alla sinnen!

Tänk på!
Under relaxkvällen är det åldersgräns 18 år i relaxavdelningen. Utöver entréavgiften tillkommer en avgift för att gå på relaxkväll.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 september 2023