Driftinformation

Här kan du se driftstörningar och pågående arbeten i Sjöbo kommun som på ett eller annat sätt kan kan påverka hur du kan ta dig fram. Här finns också information om driftstörningar på våra fritidsanläggningar.

Aktuella driftstörningar

Karta över störningar

Klicka på den blå ikonen i kartbilden så får du mer information. Du kan zooma i kartan med plus och minus i kartbilden. Med hjälp av muspekaren kan du dra för att flytta kartan.

SMS-service vid driftstörning och pågående arbeten

Eftersom detta påverkar din vardag i stor grad, är det viktigt för oss att du så snabbt som möjligt får information om eventuella driftstörningar. Därför har vi ett sms-verktyg som vi vid särskilt behov kommer att använda för att nå ut med information till våra kunder.

Felanmälan på vatten och avloppsledningsnätet

Vid icke-akuta ärenden på dagtid, kontakta Kontaktcenter 0416 - 270 00 eller kundtjänst på tekniska förvaltningen tel. 0416-271 53.

Med gratisappen Felanmälan Sjöbo Länk till annan webbplats. kan du felanmäla via din smartphone.
För att kunna återkoppla till dig behöver vi behandla dina personuppgifter.

Vid akuta fel gällande vatten och avlopp, kontakta SOS-alarm på telefon: 040-676 94 58.

Akut slamtömning av enskilt avlopp utanför kundtjänsts öppettider sker via PULS AB.
Kontakta PULS AB 010-45 00 500 och ange att det gäller fastighet i Sjöbo kommun

Hur har vi fått ditt nummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och är vår kund samt har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick.

SMS-utskicken kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Du som vill ha aviseringar till ytterligare/annan telefon

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller som äger fritidshus i kommunen, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i länken nedan.

SMS-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter, eller som vill få information om driftstörningar hos t.ex. äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 november 2023