Malenagymnasiet

Bild föreställande traktor med studentmössa

Student 15 juni 2023!
Utspark på Malenagymnasiet, Ommavägen 28 kl. 13.00

Malenagymnasiet
 

Malenagymnasiet, ett yrkesgymnasium med din framtid i fokus. På Malenagymnasiet i Sjöbo finns två nationella program med tydlig och stark förankring i samhället: Bygg- och anläggningsprogrammet, Fordons- och transportprogrammet samt Introduktionsprogrammen.

Alla ska trivas

Vi är ett litet gymnasium med cirka 230 elever vilket gör att alla känner alla och det blir ett bra arbetsklimat. Vi vill att alla ska trivas på vår skola - om man trivs är chansen att lyckas så mycket större.

På Malenagymnasiet är små klasser en självklarhet eftersom vi vet att det är en viktig framgångsfaktor för alla elever. En annan framgångsfaktor för eleverna är våra engagerade lärare som alla har en gedigen branschkunskap.

Våra utbildningar sker i ändamålsenliga lokaler och vi har en stor modern maskin- och fordonspark.

De senaste åren har i stort sett alla elever tagit studenten med ett anställningsbevis i fickan vilket visar att eleverna på vår skola är anställningsbara när de slutar hos oss.

Naturligtvis kan man läsa de högskoleförberedande kurserna hos oss.

"Trivs du så lyckas du."

Välkommen!

Frånvaroanmälan
De uppgifter som ligger till grund i systemet är de som ni har registrerat i appen Edlevo / Din profil / Mina kontaktuppgifter eller i Unikum / Verktyg / VH e-tjänster / Mina uppgifter / Kontaktuppgifter.
Det är därmed extra viktigt att dessa uppgifter är rätt.

Gäller det en längre frånvaroanmälan kontakta elevens mentor.

Från och med v. 43 tar vi gärna emot skuggor. Våra skuggor är hos oss ca. 8.30-11.30, vi avslutar alltid med lunch. Ta kontakt med vår SYV Annika Andersson för att anmäla ditt intresse, så får du förslag på en dag när du är välkommen hit.
Varmt välkommen!
E-post Annika Andersson, SYV

 

Grattis Fabian som tog Guld i Yrkes-SM för Anläggningsförare

Grattis Felicia Silver i Yrkes-SM för Yrkesförare

Felicia 

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 juni 2023