Malenagymnasiet

Grattis Fabian som tog Guld i Yrkes-SM för Anläggningsförare

Grattis Felicia Silver i Yrkes-SM för Yrkesförare

Felicia 
Malenagymnasiet








 

 

 

 

 

 

 

Malenagymnasiet, ett yrkesgymnasium med din framtid i fokus.

På Malenagymnasiet i Sjöbo finns två nationella program med tydlig och stark förankring i samhället: Bygg- och anläggningsprogrammet, Fordons- och transportprogrammet samt Introduktionsprogrammen.

Vi är ett litet gymnasium med cirka 230 elever vilket gör att alla känner alla och det blir ett bra arbetsklimat. Vi vill att alla ska trivas på vår skola och om man trivs är chansen att lyckas så mycket större.

På Malenagymnasiet är små klasser en självklarhet eftersom vi vet att det är en viktig framgångsfaktor för alla elever. En annan framgångsfaktor för eleverna är våra engagerade lärare som alla har en gedigen branschkunskap.

Våra utbildningar sker i ändamålsenliga lokaler och vi har en stor modern maskin- och fordonspark.

De senaste åren har i stort sett alla elever tagit studenten med ett anställningsbevis i fickan vilket visar att eleverna på vår skola är anställningsbara när de slutar hos oss.

Naturligtvis kan man läsa de högskoleförberedande kurserna hos oss.

"Trivs du så lyckas du"

Välkommen!

Vi firar studenten den 16 juni, preliminärt klockan 13:00
(tiden kan komma att ändras något, men dagen är den samma).

Ja, det är inte allt för långt borta med studenten för våra elever i årskurs 3.

I år hoppas vi att vi ska kunna göra på traditionellt vis med utspring, och släkt och vänner som möter upp. Detta under förutsättning att det inte finns några restriktioner utifrån Covid-19, men det ska vi väl förhoppningsvis slippa i år.

Då mailar ni vår syv (annika.andersson@sjobo.se) så kommer hon att kontakta er om vilken datum som blir aktuell! Vi brukar ha några stycken som skuggar samtidigt.

Varmt välkomna!!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 maj 2022
Sidan publicerad av: Åse-Lotte Melin