Malenagymnasiet

Välkommen till Öppet hus!
Torsdagen 2 februari 2023 klockan 17,00 - 19,00

Från och med v. 43 tar vi gärna emot skuggor. Våra skuggor är hos oss ca. 8.30-11.30, vi avslutar alltid med lunch. Ta kontakt med vår syv  (annika.andersson@sjobo.se) för att anmäla ditt intresse, så får du förslag på en dag när du är välkommen hit.
Varmt välkomna!!

Malenagymnasiet

 

 

 

Malenagymnasiet, ett yrkesgymnasium med din framtid i fokus.

På Malenagymnasiet i Sjöbo finns två nationella program med tydlig och stark förankring i samhället: Bygg- och anläggningsprogrammet, Fordons- och transportprogrammet samt Introduktionsprogrammen.

Vi är ett litet gymnasium med cirka 230 elever vilket gör att alla känner alla och det blir ett bra arbetsklimat. Vi vill att alla ska trivas på vår skola och om man trivs är chansen att lyckas så mycket större.

På Malenagymnasiet är små klasser en självklarhet eftersom vi vet att det är en viktig framgångsfaktor för alla elever. En annan framgångsfaktor för eleverna är våra engagerade lärare som alla har en gedigen branschkunskap.

Våra utbildningar sker i ändamålsenliga lokaler och vi har en stor modern maskin- och fordonspark.

De senaste åren har i stort sett alla elever tagit studenten med ett anställningsbevis i fickan vilket visar att eleverna på vår skola är anställningsbara när de slutar hos oss.

Naturligtvis kan man läsa de högskoleförberedande kurserna hos oss.

"Trivs du så lyckas du"

Välkommen!

Frånvaroanmälan
De uppgifter som ligger till grund i systemet är de som ni har registrerat i appen Edlevo / Din profil / Mina kontaktuppgifter eller i Unikum / Verktyg / VH e-tjänster / Mina uppgifter / Kontaktuppgifter.
Det är därmed extra viktigt att dessa uppgifter är rätt.

Gäller det en längre frånvaroanmälan kontakta ditt barns mentor.

 

Grattis Fabian som tog Guld i Yrkes-SM för Anläggningsförare

Grattis Felicia Silver i Yrkes-SM för Yrkesförare

Felicia 

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2023