Öppna förskolan

Mötesplatsen är öppen för alla familjer med barn i åldrarna 0-5 år. Här finns pedagogisk verksamhet för små och stora barn. På Mötesplatsen ges föräldrarna möjlighet till kontakt, gemenskap och erfarenhetsutbyte. Mötesplatsen nya lokaler kommer att finnas i Florabiografens café del på Idegatan 5, vi vet i dagsläget inte när de kommer att vara klara att tas i bruk.

Hösten 2020
Höstens verksamhet kommer till en början att bestå av uteverksamhet, Öppna Skogsgläntan och Lekplatsträffar. Tisdagar vecka 37 - 43 har vi verksamhet i Rallyskogen, Öppna Skogsgläntan mellan klockan 09.30 - 11.30.

Uteverksamhet
Ta med egen fika, sittunderlag och kläder efter väder. Givetvis är vi alla som kommer friska och tar hänsyn till varandra genom att hålla avstånd.

Information om ”Lekplatsträffarna” kommer på Mötesplatsens Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Löpande information om verksamheten kan ni också följa på Mötesplatsens Faccebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, "Mötesplatsen för småbarnsföräldrar i Sjöbo”.

Vid frågor
Har du funderingar eller frågor? Ring gärna 0416-274 12 eller skriv till oss på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 september 2020
Sidan publicerad av: Samir Hassan